Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#delscourt Instagram Medias

[GESER YUK!] Selamat malam delscourt lovers ! Bengi iki mbakmin bakal ngekek i panganan seng kekinian, nggarai wareg tapi murah banget dan pastinya uenak ! Wah mbakmin e uapik kan rekomendasi panganane seng murah, nggarai wareg dan pastinya uenak? Yok cuss dolan nak Royal Plaza, soale cuman nak kene onok panganan joss iki guys ! . B 57 TOK sopo sing gak eroh kedai mie rambut seng paling enak iki? wes mie tipis koyo rambut, kenyel, enak, pas ndek lidah, olahan goreng opo olahan kuah kabeh uenak ! Sing mie rambut goreng iki guys enak banget! kecap e pas, bumbune pas, gak garing banget, sing mbakmin paling seneng potongan daging e uakeh banget. Sing mie rambut kuah bisa pilih atek kuah tomyam utowo kuah kaldu sapi biasa. Karena mbakmin seneng kaldu sapi, dadi pesen iku ae. Rasane? UENAK KABEH !!! teko bumbune sampe kaldu kerasa banget rek ! Iso pilih tingkat kepedesan lek awakmu seneng pedes~ Ndang nyoba! Cuss mrene sek buat makan malam ! Menu : Dari kiri ke kanan : : Mie rambut Goreng : Mie rambut kuah kaldu sapi : Rp 17.000,- : . Outlet : : @b_57_tok : Foodcourt Royal Plaza Mall lt.3 blok O2-15 Surabaya : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #b_57_tok #mierambutsby #mierambutkuah #mierambutgoreng #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

3/21/2017 4:48:56 PM 2

Nah iki sing paling pas gawe ngisi amunisi.. Camilan weekend mu.. Mie kekinian sing selalu kudu diiling lek luwe melanda . Andalan para warga Sidoarjo.. Yuk ndang mangan mrene ! : @miejoggingsidoarjo : Jl. Teuku Umar No.5 Sidoarjo (Kantor Pos Alun-alun) : 11.00 WIB - 23.00 WIB . #delscourt #foodpromote #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #suroboyo #makanan #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood bang #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #miejogging #miejogging sidoarjo #mieselalu #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike #followforfollow

3/12/2017 12:33:21 PM 0

Mari teko panganan seng asin-asin, cek gak ngelu ndase mari nggolek seng manis-manis kaya mbakmin *eaakk* Mbakmin lagi seneng banget lagi jatuh cinta karo panganan seng tak rekomendasikno dino iki. Cocok banget buat weekend kalian. . Iki lho Red Velvet Doughnut from @jcoindonesia. Duh, wes tah. Jco iku ancen gak onok matine lek perkoro panganan manis, dessert, youghrt. Tastenya red velvet doughnut ini ASLI UENAK BANGET ! Rasa manis, campur kacang plus cream di tambah ada rasa-rasa cengkehnya gitu di kacangnya. Duh opo maneh seng kurang teko panganan seng fotone ae uayu ne banget ngene? Cobain yuk doughnut yang satu ini, khususnya buat kamu yang ngga terlalu suka manis. Ini cocok banget! Cobain yo rek ! . Menu : : Red velvet doughnut : Rp 13.000,- : . Outlet : : @jcoindonesia : Jco Indonesia on Sun city Giant Mall Sidoarjo ground floor Sidoarjo : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #jco #jcoindonesia #redvelvet #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

3/11/2017 1:23:30 PM 0
Sponsored ads

Happy Brunch, Delscourt lovers ! Weh dino sabtu rek mestine weekend bareng keluarga iki kan? Pas banget iki mbakmin pengen rekomendasi menu seng pas gawe weekend bareng keluarga ! Wes murah, di jamin semua keluarga mulai teko ibuk, bapak, adek dan kakak mesti seneng. wehh opo iku mbakmin? TADA !! Menu baru dari Richeese Factory yang satu iki enak banget, onok menu Hungry Man !! . Menu Hungry Man iki, sesuai karo jenenge temenan seng gawe wong luwe ne nemen wkwkwkw. Menu ini terdiri dari salad saus keju, nasi putih, ayam dengan saus pedas (bisa pilih level 0-1 saja), kroket keju karo bistik keju. Lho ya jenenge Richeese Factory ancen kabeh menu ne onok kejune wkwkw. Nah menu ini murah buanget guys ! Cuma Rp 25.000,- kalian iso mangan paket iki. Tapi gurung sak ombene, kari nambah ombe onok pink lava opo teh. Awakmu nambah ngombe cuma Rp 5.000,-. Kurang opo cobak? Wes cobain rek cek gak nambah-nambahi luwe mu ! . Menu : Dari kiri ke kanan : : Menu Hungry Man = Rp 25.000,- Pink Lava or Tea = Rp 5.000,- : . Outlet : : Richeese Factory : Maspion Square Giant Express- Richeese Factory Surabaya : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #richessefactory #hungryman #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

3/11/2017 7:07:49 AM 4

#repost @delscourt with @repostapp ・・・ Masih dalam edisi mbakmin delscourt ke @makmu_sby kali ini mbakmin cobain tenant lain nih rek. Tenant seng menyediakan jajan manis-manis koyok mbakmin . Jajanan manis nak kene iku cuma 3 tenant. Onok leker, kue cubit sampai millecrepes. Nah ngerti millecrepes gak rek? iku lho semacam cake tumpuk macam slice pie? aduh duh mbakmin gak isok njelasno ne karena iki patut kalian coba !! . Millecrepes @byfirli ini salah satu tenant yang mbakmin coba. Millecrepes Oreo seng tak pesen iki rek astaga... UENAK ! Sensasi manis seng gak eneg, oreo seng rasane uenak, sampe sensasi adem-adem es krim iku meleleh nak lambe sampe nak atine mbakmin. Ya Ampun !! Wes gak suwe cobaen rek !! . Menu : : Millecrepees By Firli @byfirli : Millecrepes Choco Oreo : Rp 23.000,- : . Outlet : : @makmu_sby : Jl. Rungkut Kidul M-32 MERR Surabaya : Senin-Jumat : 11.00-23.00 / Sabtu : 09.00-24.00 / Minggu : 08.00-23.00 WIB #delscourt #wenaktok #kuliner sby #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #makmueatery #makmusby #millecrepesbyfirli #rungkut #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike #makmukiper #makmu_sby

3/11/2017 3:43:44 AM 6

Masih dalam edisi mbakmin delscourt ke @makmu_sby kali ini mbakmin cobain tenant lain nih rek. Tenant seng menyediakan jajan manis-manis koyok mbakmin . Jajanan manis nak kene iku cuma 3 tenant. Onok leker, kue cubit sampai millecrepes. Nah ngerti millecrepes gak rek? iku lho semacam cake tumpuk macam slice pie? aduh duh mbakmin gak isok njelasno ne karena iki patut kalian coba !! . Millecrepes by Firli ini salah satu tenant yang mbakmin coba. Millecrepes Oreo seng tak pesen iki rek astaga... UENAK ! Sensasi manis seng gak eneg, oreo seng rasane uenak, sampe sensasi adem-adem es krim iku meleleh nak lambe sampe nak atine mbakmin. Ya Ampun !! Wes gak suwe cobaen rek !! . Menu : : Millecrepees By Firli @byfirli : Millecrepes Choco Oreo : Rp 23.000,- : . Outlet : : @makmu_sby : Jl. Rungkut Kidul M-32 MERR Surabaya : Senin-Jumat : 11.00-23.00 / Sabtu : 09.00-24.00 / Minggu : 08.00-23.00 WIB #delscourt #wenaktok #kuliner sby #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #makmueatery #makmusby #millecrepesbyfirli #rungkut #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

3/8/2017 4:07:20 PM 2

[GESER YUK] Sore delscourt lovers ! Mbakmin lagi melancong ke tempat nongkrong anak gaul Surabaya. Alias jek tas pulang kuliah butun asupan gizi, soo mbakmin melipir nak @makmu_sby semacam tempat makan&ngopi ! Makmu Eatery iki dikenal sebagai tempat berkumpulnya tenant makanan yang super uenak ! Onok sing tradisional sampe modern kekinian. Lho kurang opo lengkap e kan? . Saking akehe tenant makanan nak kene, Mbakmin jatuh hati ke salah satu tenant Grill 168. Tenant iki mesti di jumpai pas bazaar gede nak Surabaya, dan paling ruwame . Iki panganan jenis bakaran seng isine Chicken wing, Chicken skewer sing di grill utowo dibakar. Ono sing anyar yoiku Potato Cheese. Mbakmin pesen loro iki, andalan mbakmin chicken wing with rice dan chicken skewer with rice. Rasane? ENAK KABEH !! bumbunya nyerap banget nak ayame terus rasa bakarane gak amis. Enak banget ! Bumbu ne pas ayam e yo pas. Lho kan enak kan? Nasinya pas. Cuma rodok kurang sreg sama penyajiannya. Tapi kabeh e uenak syumpaah~~ Cobain yuk !! . Menu : : Grill 168 : Chicken Skewer with Rice = Rp 20.000,- : Chicken Wings with Rice = Rp 18.000,- : . Outlet : : @makmu_sby : Jl. Rungkut Kidul M-32 MERR Surabaya : Senin-Jumat : 11.00-23.00 / Sabtu : 09.00-24.00 / Minggu : 08.00-23.00 WIB #delscourt #wenaktok #kuliner sby #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #makmueatery #makmusby #grill168 #chickengrill #rungkut #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

3/8/2017 3:39:16 PM 0

[GESER YUK !!!] . Selamat malam Delscourt Lovers !! Hari ini mbakmin lagi pengen cobain promo dari salah satu resto dambaan mbakmin, @kimchigoid ! Kimchi Go ini kalo kalian tahu, adalah salah satu resto makanan Khas Korea yang di Surabaya ini cabangnya paling banyak di mall-mall besar. Nah kali ini @kimchigoid lagi adain Opening Promo di salah satu mall yang baru dibuka di Surabaya, Transmart Rungkut Surabaya. . Opening Promo yang lagi in di @kimchigoid ini buy 1 get 1 free untuk menu 1 Dolsot Bibimbap get 1 Dolsot Bibimbap free atau beli 1 Ddalkalbi free 1 Chicken Bulgogi. Mantap kan?? Wes ngunu rek kabeh menu sing buy 1 get 1 free iki rasane UENAKKK PUOOOLL !!! AMPUN AMPUN !! Wes mbakmin ngga mbejuk sumpah. . Bagi yang asing sama menu ini, tenang ini NO PORK alias HALAL dan ngga bikin eneg. sayurannya pas, dagingnya pas, segone uanget sak anget-anget e. Dan paling the best kimchi e UWOW berasa lunch bareng babang minho ! Mau coba? Buruan rek !! Promo ini cuma berlaku sampai 28 februari alias BESOK ! BURUAN !! Menu : Dari kiri ke kanan : : Dolsot Bibimbap with Beef = Rp 43.400,- 1 free Dolsot Bibimbap with Tuna : Ddakkalbi = Rp 38.388,- 1 free Chicken Bulgogi : . Outlet : : @kimchigoid : Transmart Carrefour Rungkut Surabaya (Lantai dasar) : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #koreanfood #kimchigo #kimchigo sby #foodkorea #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/27/2017 2:43:59 PM 2

Butuh dessert?? Pas buanget karo menu seng satu ini. Masih edisi @kedaipakcikabin_sidoarjo mbakmin juga ngga mau ketinggalan dessert e kan. *dessert kok roti se mbakmin ?* wkwkwkw ! Bener banget !! Mbakmin juatuh cinta karo menu iki guys !! . Roti durian !! Aduh aduh wes ga usah takon. Jenenge duren iku uenak banget di tambah rotine seng uempuk pas gak bantet ! Durian e iku gak selai guys tapi temenan buah e ! Lho kurang enak opo cobak? Tambah Penasaran? wes ndang rene ndang mangan seng akeh yo? Ojok lali ajak koncomu cek rame-rame . Menu : : Roti Durian : Rp 12.000,- : . Outlet : : @kedaipakcikabin_sidoarjo : Jalan Raya Pagerwojo Kav. C1 (lapangan tembak / Transmart Carrefour) Sidoarjo : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #masakanmelayu #makananmelayu #kedaipakcikabin #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/23/2017 4:22:45 PM 2
Sponsored ads

Masih edisi @kedaipakcikabin_sidoarjo , mbakmin juga pesen menu kedua yang ngga kalah uenak , guys ! Ada Kwetiau Goreng Pedas. Mbakmin sueneng banget karo menu iki, langsung jatuh cinta ! Soale, Kwetiau Goreng e iki bumbu ne pas rek. Topping e daging asli karo pedese PUOL !! duh rasane ampunnn uenak banget !! Penasaran?? Cobain get !! . Menu : : Kwetiau Goreng Pedas : Rp 19.000,- : . Outlet : : @kedaipakcikabin_sidoarjo : Jalan Raya Pagerwojo Kav. C1 (lapangan tembak / Transmart Carrefour) Sidoarjo : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #masakanmelayu #makananmelayu #kedaipakcikabin #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/23/2017 4:19:27 PM 1

Syalalala !! Selamat siang delscourt lovers !! Onok jadwal makan siang karo konco dino iki? Cobain yok kelezatan masakan melayu ala @kedaipakcikabin_sidoarjo ! Nah, anak ndarjo nih pasti ngerti kedai iki kan? Kedai anyar iki memang khusus menyajikan masakan ala melayu ngunu lho kayak mie aceh, kopi aceh, dkk. Lho mantap kan?? Hari ini mbakmin rodok hedon alias menghambur-hamburkan uang ! Mbakmin pesen 3 menu sekaligus nak Kedai Pak Cik Abin iki. Siapa tahu isok di gawe rekomendasi buat kalian seng emang seneng masakan melayu atau pengen nyoba-nyoba masakan melayu ! . Menu pertama iki, Nasi Goreng Tuna. Wuih rek, nasi goreng tuna iki uenak e puol ! Rempah-rempahnya pas banget ! Wes gitu rasa pedasnya ngga terlalu nyelekit koyok lambene wong judes . Tunanya ngga pelit dan bonus telur mata sapi seng gak kalah enak. Penasaran?? Cobain yuk !! . Menu : : Nasi Goreng Tuna : Rp 19.000,- : . Outlet : : @kedaipakcikabin_sidoarjo : Jalan Raya Pagerwojo Kav. C1 (lapangan tembak / Transmart Carrefour) Sidoarjo : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #masakanmelayu #makananmelayu #kedaipakcikabin #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/23/2017 4:16:35 PM 0

Syalalala !! Selamat siang delscourt lovers !! Mari makan siang pasti pengen jajan jajan cihuy seng enteng tapi ngewaregno. Pas kebetulan mbakmin main ke PTC Supermall Pakuwon Surabaya, pas pisan mbakmin ndelok panganan langganan mbakmin sing punya varian rasa baru, saus telur asin. Wuih opo iku?? . TADA !! Kaarage kun with saus telur asin !! Kaarage kun iku sejenis crispy chicken ala Jepang. Potongan daging ayam sing di lumuri tepung, potongane iku cilik-cilik. Kaarage iku lho rek duh . Biasane crispy chicken gini kan mbok campur mayonaise, saos dkk kan. saiki cobain varian rasa baru, Saus telur asin. RASANE ?? ENAKKK!! GAK ENEG DAN SUMPAH NUAGIH!! nah pengen coba? Monggoh Menu : : Kaarage kun saus telur asin small size : Rp 25.000,- : . Outlet : : Kaarage Kun : Pakuwon Trade Center Lt. UG EK-43 Surabaya : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #kaaragekun #kaaragekun sby #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/20/2017 11:43:29 AM 2

Hallooo warga Sidoarjo.. Yuk makan siang dulu yukkkkk.. Segera merapattttt rekkk! ke @miejoggingsidoarjo : Jl. Teuku Umar No.5 Sidoarjo (Kantor Pos Alun-alun) : 11.00 WIB - 23.00 WIB . #delscourt #foodpromote #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #suroboyo #makanan #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood bang #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #miejogging #miejogging sidoarjo #mieselalu #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike #followforfollow

2/16/2017 9:14:03 AM 7

Selamat hari libur nasional guys ! Wah liburan ngene enak e kan mlaku-mlaku bareng konco, pacar atau keluarga. Pas wes tepak banget ! Mbakmin pengen ngasih rekomendasi jajan kekinian sing uenak, murah, isine gak pelit, dan dijamin uenak banget. Lek delscourt lovers mlaku-mlaku nak Royal Plaza mall, wes tepak jajan iki ! Tada !! Kebab Pisang Pus1ng ! Pelopor kebab pisang pertama nak Indonesia. Rasane iku menggetarkan lidah rek jujur ae. Asin gurih teko kulit kebabnya, di tambah pisang e seng rasane pas, manis pas tapi gak terlalu pahit, karo topping-topping kekinian, onok dark chocolate, oreo, beng-beng, keju kraft, yupi, kacang mente, dll. Mbakmin iki milih dark choco + beng beng! Bayangno manis pisang e ketambahan chruncy beng beng plus dark choco sing meleleh byuhhhhh wes ga iso ngomong opo-opo mbakmin . Masio ketok enteng tapi isine ga pelit dadi ngewaregno, cocok dadi dessert abis mangan. Dadi saran e mbakmin, jajan o iki lek mari mangan ae hahaha. !! Cobain yuk !! . Menu : : Kebab Pisang Dark chocolate dan Beng-beng : Rp 13.000,- : . Outlet : : Kebab Pisang Pus1ng : Food Court Royal Plaza lt. 3 Blok N1-02 Surabaya : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #kebabpisang #kebabpisang pus1ng #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/16/2017 8:28:02 AM 7

#repost @delscourt with @repostapp ・・・ Mari mangan seng asin-asin, butuh dessert sing manis-manis? tenang di @obladioblada.id resto juga ada ! Mbakmin jatuh kepilihan Choco Dip Waffle iki. Ampuuunnn!! Gak ngerti wes mbakmin iki kate ngomong opo, tapi dessert iki ENAK PAKE BANGET!! Choco dip e iku dark choco seng pas, di tambah gula halus seng di tabur nak atas potongan waffle e. Dip dip lebokno nak coklat e dan rasakan kenikmatannya !! Opo maneh di iringi musik jazzy-blues byuhh berasa nak Abroad ngene iki mbakmin betah~Mreneo rek sumpah gak nyesel awakmu!! . Menu : : Choco Dip Waffle : Rp 19.000,- : . Outlet : : @obladioblada.id : Jl. Kutuk Barat 276, Sidoarjo : 12.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #obladioblada #resto #thebeatles #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/11/2017 2:40:10 PM 0

"kalau di Surabaya dimana min?" Outlet Pentol Buto Surabaya: Jl Arif rahman hakim 19, Keputih, Sukolilo, Sby (Sebrang supermarket Sakinah) Jl Manyar Tegal 47, Sby (Gang Sebrang Galaxy Mall) Jl Karangmenjangan 79A, Sby (Depan lampu merah pertigaan kampus UNAIR B ke arah menur) Indomaret Nginden Semolo 2, Sby (pindahan dari cabang Indomaret Raya Nginden 22) Jl Ngagelrejo Utara 35 Sby (Sebrang Indomaret Ngagelrejo) Indomaret Dinoyo Sby Jl Raya ketintang 164, Sby (Tikungan dari arah royal ke kampus UNESA) Jl Raya dukuh menanggal 37, Sby (Depan Toko Mawar) Jl Kapas krampung 67E (Depot Gracia, Samping bank Mandiri Kapas Krampung) Jl Kutisari Selatan 78, Sby (Depan Toko Karunia, pindahan dr cabang Siwalankerto) Jl Raya rungkut 71, Sby (samping kiri McD Rungkut) BG Junction Mall Lt 2, Sby (depan eskalator) Foodcourt ITC Mall, Sby Alfamart Kebonsari Tengah, Sby #kulinersby #kulinersurabaya #aslisuroboyo #kokobuncit #cecekuliner #subculinary #subpoint23 #sbyfoodie #surabaya_foodies #surabaya_eatery #duniakulinersurabaya #makanansurabaya #makandoang #delscourt #foodandeat .sby #sinyokuliner #waregcok #jajankulinersurabaya #makanenaksby #sambiljajan #pentol #bakso

2/10/2017 1:42:04 PM 83

#repost @delscourt ・・・ Menu kedua seng mbakmin review iki adalah Salted Egg Indomie Goreng. Demi Tuhan, rasane awenak buanget! Telor asin e iki di lumeri nak atas indomie goreng e dan di campur iku gak eneg dan gak amis blas. Di tambah endog ceplok e seng setengah mateng nggarai tambah enak banget ! Sumpah rek iki patut di coba, patut di jajal!! Mreneo yo!! . Menu : : Salted Egg Indomie Goreng : Rp 14.000,- : . Outlet : : @obladioblada.id : Jl. Kutuk Barat 276, Sidoarjo : 12.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #obladioblada #resto #thebeatles #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/10/2017 1:39:26 PM 2
Sponsored ads

#repost @delscourt ・・・ Siang Arek Sidoarjo ! Mendung-mendung berangin ngene iki enak e makan siang pisan ya? Cuss ke resto rekomendasi mbakmin seng sekaligus langganan e mbakmin iki! @obladioblada.id ! Banyak yang mbakmin akan review menunya disini, jadi stay tuned terus yaw! Menu pertama yang pengen mbakmin review iki adalah Nasi Chicken Katsu with BBQ Sauce. Teko penampilane ae wes uayu kan, rasane gak kalah ayu alias ENAK BANGET !! Saus BBQ nya pas sesuai ambek chicken katsunya yang renyah. Nasi putih hangat nan padat juga jadi perpaduan seng aduhai~ Penasaran? Mreneo rek! . Menu : : Nasi Chicken Katsu with BBQ Sauce : Rp 16.000,- : . Outlet : : @obladioblada.id : Jl. Kutuk Barat 276, Sidoarjo : 12.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #obladioblada #resto #thebeatles #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/10/2017 9:17:55 AM 3

Hari ini mbakmin bener-bener jajan seng hedon alias rodok larang titik. Mbakmin mampir nak mall Ciputra World Suroboyo Barat nih. Pisan ya mlaku-mlaku, mbakmin njajan Taiwan street snacks yoiku Shihlin !! Taiwan street snacks iki dadi andalan mbakmin lek mesti njajan nak kene. Wes bumbune iki full, ayam e yo uakeeh Ukurane XXL CHICKEN pisan ! wuih wareg wareg wes!? Ada tiga rasa berbeda ada original, BBQ dan seaweed. Level pedese yo onok maneh, ada seng normal, sedang, sampe pedes banget. Penasaran? Cobain Yuk !! Menu : : Shihlin Street Snacks BBQ flavour : Rp 40.000,- : . Outlet : : Shihlin Ciputra World Mall Surabaya : Ciputra World Mall L3-57 Surabaya : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #shihlin #taiwanfood #taiwansnack #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/9/2017 10:53:34 AM 0

Mbakmin goes to Surabaya again!! Mbakmin lagi main nak Suroboyo Barat iki dan langsung kepikiran mangan nak langganane mbakmin. Bebek Goreng Pak Qomar Raya Lontar ! Wuih rek, seng jenenge bebek goreng e pak Qomar ancen tiada duanya. Sambel e iku pedese pas, bumbu lete'an seng rasane uenak banget nggarai nagih terus. Di belani rek sampean Lontar iku wadoh lho. Wes bebek iki aku padamulahh~~ Penasaran? Cobain yuk ! Menu : : Bebek Goreng + Air Mineral : Rp 20.000,- : . Outlet : : Bebek Goreng Pak Qomar : Jl. Raya Lontar Surabaya Barat : 10.00 WIB - 22.00 WIB . #delscourt #wenaktok #kuliner sby #amazingfood #surabaya #indonesianfood #sidoarjo #kuliner #sbyculinary #subculinary #sbyfood ies #sbykuliner #sidoarjo kuliner #wisatakuliner #kuliner surabaya #bebekgoreng #bebeksurabaya #sbyfood #sidoarjo food #surabaya food #likeforlike

2/9/2017 10:31:15 AM 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday