Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#sayajualcathydollmurah Instagram Medias

Set Odbo 001 . . Rm120 tak masuk postage . Postage rm10sm / rm13 ss . Set berbaloi2...siapa yg nak blajar mekap tu tp nak yg basic dlu bole start dengan yg ni...warna confirm pigmented..dan set ni terdiri dari product2 odbo yg laku keras...jom jie bagi rega kasi syg dah tu...klau ikut hrga asal tak dpt murah mcm ni tau...yg semestinya ORIGINAL!!!! Tak jual fake2.... . . . Jom cepat2 place order sebelum habis stock... . #odboprincessblusher #sayaodbo #sayajual #isell #lipmattemalaysia #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #lofattah #makeupjunkiemalaysia #odbomalaysia #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual gincu #sayajual lipstick #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #instamalaysia #odbooriginal #sayatakjualfake

3/23/2017 3:54:47 PM 0

Inspired zoeva brush with pouch . . Rm75 tak masuk postage . Postage rm8sm / rm12 ss . Synthetic brush yg super soft...serious kalau korang suka unicorn brush yg tengah hangat skng apa kata cuba ni...lagi lembut...mcm guna yg ori..harga jie bagi pn rega berani mati...klau tmpat lain jual susah dpt hrga ni..jie jual rm75 sahaja...jom beli smntara ada stock...hbis stock jgn nangis pula suh jie restock... . . Jom cepat2 place order sebelum habis stock... . #sayajual brush #brushzoevamurah #sayajual #isell #lipmattemalaysia #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #lofattah #makeupjunkiemalaysia #odbomalaysia #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual gincu #sayajual lipstick #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #instamalaysia #odbooriginal #sayatakjualfake

3/23/2017 3:53:46 PM 0

Set Odbo 002 . . Rm120 tak masuk postage . Postage rm10sm / rm13 ss . Set berbaloi2...siapa yg nak blajar mekap tu tp nak yg basic dlu bole start dengan yg ni...warna confirm pigmented..dan set ni terdiri dari product2 odbo yg laku keras...jom jie bagi rega kasi syg dah tu...klau ikut hrga asal tak dpt murah mcm ni tau...yg semestinya ORIGINAL!!!! Tak jual fake2.... . . . Jom cepat2 place order sebelum habis stock... . #odboprincessblusher #sayaodbo #sayajual #isell #lipmattemalaysia #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #lofattah #makeupjunkiemalaysia #odbomalaysia #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual gincu #sayajual lipstick #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #instamalaysia #odbooriginal #sayatakjualfake

3/23/2017 3:39:59 PM 0
Sponsored ads

🆕🆕Cathy Doll X Pokemon Cushion Blusher 6g . . Offers Cherry Blush comes bearing a cute and soft sponges.  Feel fresh as paint on the face. Helps maintain skin moisture  Reveals a colorful, sweet cheeks pale and natural.  With ingredients that do not clog pores. Texture and sparkle throughout the day.  Can be used in conjunction with Cathy Doll Pokemon Edition AA Matte Powder Cushion Oil Control SPF50 PA +++. . Available All Codes (From Left) 01 Sugar Pink 02 Chewy Red 03 Lolli Peach . 6g RM35 tak masuk pos Order whatsapp +6019 8076 048 #cathydoll pokemoncushionblusher #cathydoll xpokemon #cathydoll aacushion #sayajual #isell #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll aamattepowdercushion #instamalaysia

3/21/2017 7:24:28 AM 0

*NEW * CATHY DOLL NUDE ME LIQUID LIP MATTE offers the matte look finish like never before. 03 rose embroidery 08 aggie maroon 09 burgundy red It features the formula that does not dry out your lips,Conceals lip lines,long wearing as well as smudge proof. The trending nude colors look classic and certainly match all skin colors!! Enhance charm to your Lips with all the colors available for you to choose! How to Use: Use the brush to apply and blend NUDE ME LIP MATTE all over your lips. In case of any stains, remove it immediately. ✔Kissproof ✔Transferproof ✔No clumping ✔Fast drying ✔not sticky ✔Manufactured & formulated at korea ✔High quality lipmatte ✔doesn't make the lips darker . . RM28 tak masuk pos Order whatsapp +6019 8076 048 #cathydoll nudeme #cathydoll lipmatte #sayajual #isell #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll aamattepowdercushion #instamalaysia

3/20/2017 7:12:57 AM 0

🆕🆕Cathy Doll X Pokemon Cushion Blusher 6g . . Offers Cherry Blush comes bearing a cute and soft sponges.  Feel fresh as paint on the face. Helps maintain skin moisture  Reveals a colorful, sweet cheeks pale and natural.  With ingredients that do not clog pores. Texture and sparkle throughout the day.  Can be used in conjunction with Cathy Doll Pokemon Edition AA Matte Powder Cushion Oil Control SPF50 PA +++. . Available All Codes (From Left) 01 Sugar Pink 02 Chewy Red 03 Lolli Peach . 6g RM35 tak masuk pos Order whatsapp +6019 8076 048 #cathydoll pokemoncushionblusher #cathydoll xpokemon #cathydoll aacushion #sayajual #isell #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll aamattepowdercushion #instamalaysia

3/14/2017 4:14:48 PM 2

*NEW * CATHY DOLL NUDE ME LIQUID LIP MATTE offers the matte look finish like never before. We have 09 burgundy red It features the formula that does not dry out your lips,Conceals lip lines,long wearing as well as smudge proof. The trending nude colors look classic and certainly match all skin colors!! Enhance charm to your Lips with all the colors available for you to choose! How to Use: Use the brush to apply and blend NUDE ME LIP MATTE all over your lips. In case of any stains, remove it immediately. ✔Kissproof ✔Transferproof ✔No clumping ✔Fast drying ✔not sticky ✔Manufactured & formulated at korea ✔High quality lipmatte ✔doesn't make the lips darker . . RM28 tak masuk pos Order whatsapp +6019 8076 048 #cathydoll nudeme #cathydoll lipmatte #sayajual #isell #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll aamattepowdercushion #instamalaysia

3/14/2017 3:54:44 PM 0

Harga Durian jatuh!!! . . Rm17 tak masuk postage + free extra wrap utk prevent damage... . . Harga asal rm28 belum masuk extra wrap lg...klau msuk wrap dh rm30!!!! untung rm13 dah tau!!! . . Jom cepat2 place order sebelum habis stock...casing sgt classy ada gold2 gitu.. . . #odboprincessblusher #sayaodbo #sayajual #isell #lipmattemalaysia #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #lofattah #makeupjunkiemalaysia #odbomalaysia #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual gincu #sayajual lipstick #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #instamalaysia #odbooriginal #sayatakjualfake

3/13/2017 3:06:06 PM 0

Cathy Doll Hanazakari Lip Matte. . . Clearance stock Rm20 tak masuk postage!!!!! . . 1 sakura 2 pink moss 3 wine orchid 4 red rose 5 coral red Each were sold at rm28 per pcs!More cheaper with an amazing quality...formulated in korea!!!! 100% Cruelty free...Come & collect em all!! . . Picture credit to : @janineintansari Go check on her blog for the reviews on this lipmatte and more at janineintansari.wordpress.com . #hanazakarilipmatte #sayajual lipmatte #lipstickmatte #sayajual #isell #lipmattemalaysia #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #lofattah #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual gincu #sayajual lipstick #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #instamalaysia8

3/13/2017 12:14:38 PM 0
Sponsored ads

Masih mencari krim muka yg tak berminyak?? Cathy Doll Mineral Drop Snail DD Cream.. Tahukah anda krim ni sgt besttt.. Bila dot2 kat pipi..dan bila ratakan,dia akan keluarkan buli2 air kecil ala2 water esen.. Darkspot coverage dan open pores coverages sgt la elok..tak nampak parut2 kat muka..krim ni sgt light. Dd Cream ni pun ada water based so sesuai bagi yg berkulit kering juga.. Muka rasa lembap aje..dan dia tak berminyak langsung! Dia ada dua warna tau.. Natural Beige dan Light Beige.. kalau kulit gelap skit bole guna wane natural beige.. Tp jika.awak2 kulit cerah sila guna no 21 ok. Available code 21 light beige sahaja Harga rm30 utk pek 30g. Xtermasuk pos . . #hanazakarilipmatte #sayajual lipmatte #lipstickmatte #sayajual #isell #lipmattemalaysia #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual gincu #sayajual lipstick #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll snailddcream #snailddcream #instamalaysia

3/12/2017 7:54:41 AM 0

Masih mencari krim muka yg tak berminyak?? Cathy Doll Mineral Drop Snail DD Cream.. Tahukah anda krim ni sgt besttt.. Bila dot2 kat pipi..dan bila ratakan,dia akan keluarkan buli2 air kecil ala2 water esen.. Darkspot coverage dan open pores coverages sgt la elok..tak nampak parut2 kat muka..krim ni sgt light. Dd Cream ni pun ada water based so sesuai bagi yg berkulit kering juga.. Muka rasa lembap aje..dan dia tak berminyak langsung! Dia ada dua warna tau.. Natural Beige dan Light Beige.. kalau kulit gelap skit bole guna wane natural beige.. Tp jika.awak2 kulit cerah sila guna no 21 ok. Available code 21 light beige sahaja Harga rm30 utk pek 30g. Xtermasuk pos . . #hanazakarilipmatte #sayajual lipmatte #lipstickmatte #sayajual #isell #lipmattemalaysia #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual gincu #sayajual lipstick #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll snailddcream #snailddcream #instamalaysia

3/11/2017 2:40:43 PM 2

Cathy Doll Ready 2 white boosting cream + Ready 2 white mousse cleanser + Ready 2 white milky white creampack . . Rm132 tak masuk postage Pos sm RM11 ss RM17 . . Nak bagi slight info pasal product2 ni just in case korang tak tau lg... product ni mmg best selling... . ❤R2W face mousse cleanser (no brush version) . . dia 2 in 1 tau...dia cleanser sekali makeup remover...penjagaan wajah mmg penting kalau tak cuci betul2 makeup tu nti sna timbul masalah kulit berjerawat dan sebagainya..jie sarankan utk yg pakai heavy makeup that day, after lap bersih mekap,cuci muka gunakn cleanser ni utk buang excess makeup yg masih ada..klau korang guna makeup light ja haritu bole terus cuci guna ni pn bole..biarkn buih kt wajah seminit baru bilas utk bagi masa bubble tu bersihkn sisa kotoran yg masih ada dlam liang pori korang.. . . ❤R2W creamy white creampack . . Creampack ni wash off mask tau...pakai 3 min terus cuci.antara kelebihan dia ialah memutihkan ofcourse,melembabkan kulit dan mengecilkn liang pori terbuka..3 min je terus nampak perubahan ketara...creampack ni korang pakai 3kali seminggu...consistent pengunaan akan mengekalkn kecerahan..inshaallah . . ❤R2W white boosting cream . . Mempercepatkan process pencerahan kulit dan pembentukan sel baru dengan teknologi Nano Encapsulation. 3 langkah butiran essece dengan 3 kuasa pencerahan. Mempunyai antioksidan yg menentang keradangan dan mengekalkn kelembapan berpanjangan dengan Hydrogenate Lecithin utk kulit lembut dna cerah menyerlah berpanjangan. Ia juga mengecilkn pori2 utk kulit yg licin.. . For order do whtsapp : +6019 8076 048 . #sayajual #isell #cathydoll ready2whitebodycleanser #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #instamalaysia #sayajual liptintkorea #koreanmakeupmalaysia #ready2white moussecleanser #ready2white

3/10/2017 12:26:55 PM 0

Baby bright 2in1 eye & cheek cream Rm26 tak masuk pos Warna yg sgt2 comel utk serikn makeup harian..nak nampak dolly2 atau comel mcm korea2 bole cuba ni...sekarang trend gadis2 korea lebih prefer pinkis & peachy orange colour kt mata dan pipi utk "innocent look"..dia 2 dlam 1 jadi takyah la beli 2 brg berbeza utk 1 look saja... . . Picture credit to :@noyneungmakeup (go check him out..) . . RM8sm /RM11 ss To purchase wtsapp +6019 8076 048 STRICKLY NO CALLS #sayajual #isell #obdo #obdoloveblusher #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #sayajual blusher #obdoblusher #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual foundation #cathydoll murah #sivannacolouressencestick #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #sivannacolourfoundation #sivannamattelipstick #villagepeople #lofattah #instamalaysia

3/10/2017 8:16:57 AM 0

CATHY DOLL AA MATTE POWDER CUSHION OIL CONTROL SPF 50 PA +++ & AA AUTOMATIC AURA CREAM SPF 45 PA +++ (PIKACHU EDITION) Cushion terbaru dari Cathy Doll yang mempunyai tiga kelebihan 1. Auto Aura : mencerahkan dan meratakan warna kulit 2. Anti Acne : non comedogenic dan tidak menimbulkan jerawat. Sesuai dipakai untuk yang berkulit sensitive dan berjerawat. 3. Anti Aging : Mampu menyamarkan kerutan dan membuat wajah halus dan tampak lebih muda. Efektif menutupi noda dan memelihara kulit Anda menjadi lebih cerah. Selain itu, juga mengurangi kerut, mengecilkan pori-pori, anti jerawat, melindungi terhadap sinaran matahari UVA dan UVB, dan kalis air, menjadikn krim tahan lebih lama. Keseluruhan produk bebas dari semua bahan-bahan bahan kimia berbahaya seperti; Paraben, Minyak mineral, minyak Hewan, surfaktan Sulfat, Tar warna, Benzofenon, petrolatum, Alkohol, Propolene glikol, Phthalate. 6g RM35 tak masuk pos Order whatsapp +6019 8076 048 #cathydoll aamatte #cathydoll pikachu #cathydoll aacushion #sayajual #isell #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll aamattepowdercushion #instamalaysia

3/9/2017 5:19:40 PM 0

Baby Bright Aloe Snail Moist Cushion 6g SPF50 PA+++ RM32 tak masuk postage . . Whatsapp +6019 8076 048 utk order . . This oil-free moist cushion is infused with sun protection value of SPF 50. Light in texture yet providing high coverage, it also soothes the skin for a refreshing sensation while reviving tired skin to gain back its strength with the power of moisturizers. Blended with Snail Mucus, redness, acne scars and dark spots are taken care of to allow you to reveal an appealing radiant skin. With 9 key features : Glowing Finish,Oil-Control,Ultra-light Texture , Sunscreen Sun Protection, Moisturizing Cover,Nourishing Skin,Acne Blemishes Treatment and Skin Refreshing Cooling Effect. . . Ok. Bau dia wangi sebab dia ada aloe vera. Tekstur dia mmg soft. Sesuai utk kulit normal sehingga kulit kering. Tp kalau awak jenis kulit berminyak atau kombinasi akak sarankan awak guna aa matte cushion ok. Dengan ekstrak Aloe Vera sbg pelembap utama, moist cushion ni bertindak menyegarkan kembali kulit yg kelihatan kusam, tidak bermaya dan kering. Tapi ada lagi satu benda best dalam moist cushion ni iaitu ekstrak snail. Dia mcm skincare dalam kosmetik, bermakna ia jaga kulit sambil kita mekap guna dia. Ekstrak siput membantu menghilangkan radang, parut jerawat dan darkspot pada wajah spy kulit lebih sihat bersinar gitu. Kesan bedak moist cushion ni, watershine ya. Mcm kita mix bb no apps dan aloe vera, tp tekstur dia lebih lembut dan tak cepat kering mcm bb no apps(ofcoz la sebab no apps bb dia matte). . . #sayajual #isell #cathydoll speedwhitecccream #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayablusher #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll cccream #snailddcream #instamalaysia

3/9/2017 5:18:41 PM 0
Sponsored ads

Cathydoll honey & gold SR mask 70g Rm85 tak masuk pos Sample size 4g (bole 2 minggu pakai : 2-3kali seminggu) Rm6 tak masuk pos Sleeping Mask that combines the best of 4 natural powers into one, giving your skin a youth replenishing treatment overnight, while at the same time reviving all 4 skin problems; blemish removing, skin tightening, anti-aging, and skin tone balancing. This formula has the perfect combination of these natural serum; Snail Mucus Serum that can reduces blemishes and tightens skin. Selected Honey Serum that contains skin nutrient for healthy and youthful skin, Intensive Ginseng Extract Serum that is rich in high potential antioxidant to reduce aging-line while contributing to the tightening of skin at the same time, and Pure Gold Serum that resurrects skin to be elastic again and enhances skin color to be brighter naturally. Whatsapp +6019 8076 048 utk order . . . #sayajual #isell #cathydoll honeygoldmask #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayablusher #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll aamattepowdercushion #snailddcream #instamalaysia

3/7/2017 9:17:45 AM 0

#clearancesalebyziyunjihouse Cathydoll sexybrow pencil Dark brown only RM16 tak masuk postage . . Whatsapp +6019 8076 048 utk order . . #sayajual #isell #cathydoll sexybrowpencil #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayablusher #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #cathydoll aamattepowdercushion #snailddcream #instamalaysia

3/5/2017 11:47:14 AM 0

Cathy Doll Ready 2 white boosting cream + Ready 2 white mousse cleanser + Ready 2 white milky white creampack . . Rm132 tak masuk postage Pos sm RM11 ss RM17 . . Nak bagi slight info pasal product2 ni just in case korang tak tau lg... product ni mmg best selling... . ❤R2W face mousse cleanser . . dia 2 in 1 tau...dia cleanser sekali makeup remover...penjagaan wajah mmg penting kalau tak cuci betul2 makeup tu nti sna timbul masalah kulit berjerawat dan sebagainya..jie sarankan utk yg pakai heavy makeup that day, after lap bersih mekap,cuci muka gunakn cleanser ni utk buang excess makeup yg masih ada..klau korang guna makeup light ja haritu bole terus cuci guna ni pn bole..biarkn buih kt wajah seminit baru bilas utk bagi masa bubble tu bersihkn sisa kotoran yg masih ada dlam liang pori korang.. . . ❤R2W creamy white creampack . . Creampack ni wash off mask tau...pakai 3 min terus cuci.antara kelebihan dia ialah memutihkan ofcourse,melembabkan kulit dan mengecilkn liang pori terbuka..3 min je terus nampak perubahan ketara...creampack ni korang pakai 3kali seminggu...consistent pengunaan akan mengekalkn kecerahan..inshaallah . . ❤R2W white boosting cream . . Mempercepatkan process pencerahan kulit dan pembentukan sel baru dengan teknologi Nano Encapsulation. 3 langkah butiran essece dengan 3 kuasa pencerahan. Mempunyai antioksidan yg menentang keradangan dan mengekalkn kelembapan berpanjangan dengan Hydrogenate Lecithin utk kulit lembut dna cerah menyerlah berpanjangan. Ia juga mengecilkn pori2 utk kulit yg licin.. . For order do whtsapp : +6019 8076 048 . #sayajual #isell #cathydoll ready2whitebodycleanser #sayajual cathydollmurah #cathydoll #cathydoll murah #villagepeople #makeup junkiemalaysia #makeup #makeup junkie #sayajual makeup #kkcity #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual cathydoll #cathydoll murah #karmartmalaysia #cathydoll malaysia #instamalaysia #sayajual liptintkorea #koreanmakeupmalaysia #ready2white moussecleanser #ready2white

3/5/2017 11:32:23 AM 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday